Dagens crazy?
2011-01-31 15:20:27 / Allmänt

Typiskt japaner att ta allt till en helt annan nivå :P

eebaay
2011-01-31 15:03:24 / Allmänt

idag vakna jag tidigt tack vare älsklingen^^ hon har idag kommit på att ebay finns typ xP ne men hon visste väl inte att man kunde fynda så mkt där ^^ skit gulliga reaktioner fick hon :när hon såg hur mkt saker det fanns :P

dag 1 presentation om mig
2011-01-29 13:13:29 / Om mig

Tänkte att ja kunde börja med 30 dagar listan som jag sagt att jag skulle göra :P o dag 1 är en presentation om mig sj, o jag skrev en för sex år sen då jag gick i 9:an ^^ tänkte kan lägga upp den, fast den e ganska lång o oförståelig på vissa ställen för utomstående :P

Mitt Namn


Den 24 juli år 1989 e.Kr. föddes en pojke, i Värnamosjukhus. Det lös ett bländande vitt ljus ovanför pojken, det var en LAMPA!. Ljuset ledde doktorn och 2 sjuksköterskor till pojken (läggmärke till att det är tre personer en doktor och två sköterskor som de tre vise männen, men sköterskorna var inte speciellt visa). Den pojken var jag.

En av sköterskorna kollade vikten och längden på mig. Jag var 47 cm lång och vägde 3.17kg. Sköterskan räknade också alla fingrar och tår för att se om alla satt på plats, man hörde ett ljudligt skri och hon vände sig om och sa:

-          Jag beklagar, eran son har bara tio fingrar och tio tår.

Sedan hörde man en suck från doktorn och han sa:

-          Vera har du druckit nu igen?

Därefter frågade doktorn vad jag skulle heta, när min mamma (Zhongli Sun) höll mig i sin famn.

-          Andy, sa hon med en trött och hes röst för förlossningen hade pågått i 23 timmar.

Pappa (John) och mamma hade redan, som de flesta, förberett båda pojknamn och flicknamn. Om det var en pojke skulle det vara Bobby, hade pappa korsat armarna och sagt bestämt, men mamma gillade det inte, som tur var. Hon sa att antingen skulle det vara Jack (The Ripper Black) eller Andy (The…….the…..skit i det kommer inte på något bra). Mamma bestämde sig till slut för Andy, för hon tyckte det lät finast o allt det som kvinnor brukar säga.

Hade jag blivit flicka så hade jag hetat antingen Katie eller Helene.

Mitt efternamn har jag fått från pappa. Han heter Luu i efternamn, men egentligen är det Liu det uttalas, som Lucy Liu i ”Charlie’s Angels”. Men på vietnamesiska så utalas det Luu så det blev Luu istället.

Och det var berättelsen om barnet Jesus eller jag menar Andys födelse.

 

Hur Jag Bor

Jag bodde i Gnosjö tills jag var 4 år. Gnosjö var så litet och hade inget sjukhus, så det var därför jag fick födas i Värnamo. I Gnosjö bodde jag i radhus.  Sen när jag blev fyra år gammal så flyttade vi till Göteborg och bodde i Pennygången 50. Sedan så bodde jag i Kina i ett halvt år och kom tillbaka sen så bodde jag i Kina i ett halvt år igen och kom tillbaka och flyttade in i en lägenhet i Pennygången 57. Där så bor jag ännu.

Det är en trea jag, mamma och min syster Shirley bor i. Lägenheten är ca 83 ²m stor. Mitt och min systers rum är ungefär lika stort. Min mammas rum är störst.

I vardagsrummet har vi en vinröd skinnsoffa längs ena hörnet, ett glassoffbord, vi har en 32tums TV, en stor vit hylla och en massa växter längs fönstrena, vita tapeter och en stereo.

Mitt rum är hälften så stort som vardagsrummet ungefär men lite lite större än Shirleys. Dörren sitter långt åt vänster, men det finns fortfarande lite plats till klädhängare till vänster. Fönstrena sitter på den vänstra kortsidan av rummet. Rakt fram på långsidan står mitt skrivbord, som är vitt med blå dörr på skåpet till vänster och röda lådor till höger. En dator stol med tyg på sätet och ryggstödet står vid skrivbordet. Sängen står parallellt med skrivbordet längs samma långsida av rummet. Till höger står ett hörndatorbord med en 19-tums skärm på och blåa högtalare bredvid. En skanner står bredvid bordet. Det står en svart skanner bredvid datorbordet. Det står en svart skinnkontorsstol vid datorn. Nu bor jag i Lund på en studentkorridor ^^

 

 

 

Mina Fritidsintressen

Jag gick i simskola i fyra terminer när jag var sju år för att lära mig simma, hade tänkt fortsätta med crawl också men mamma hade inget körkort då så det blev inget med det. Sedan gick jag i tennis, som jag började när jag 9 år då var Oskar och Svensson också med, men de började lite senare än mig. Naturligtvis var jag lite bättre än de *skrattar skrytsamt*. Men sedan så blev det tråkigt och jag slutade när jag var ca fjorton och ett halvt år, hade gått i ca sex och ett halvt år.

Jag började sedan i Taekwondo (TKD), det är en slags kampsport för er som inte vet det, jag började faktiskt i TKD ett år innan jag slutade tennisen.

Jag var väldigt glad att jag började i någon kampsport för jag hade alltid gillat kampsport.

Taekwondo betyder ”handen och fotens väg” på koreanska. Det finns två olika sorters Taekwondo, ITF och WTF. I WTF så är det bara sparkar man bara och har skyddsväst och hjälm. Men i ITF så har man handskar, fotskydd, väst om man är under 14 år och hjälm är valfritt.

Jag går i ITF, man boxas och sparkar men inga grepp. Man sparras ju såklart i TKD, men sparringen i TKD är inte lika rå som i t.ex. boxning där ens mål är att boxa den andra hjärndöd. I TKD så markerar man bara och får poäng om man träffar framsidan av kroppen midjan upp förutom armarna. Man försöker inte göra en ”knock out” för då blir man diskad i TKD.

Det ser ganska våldsamt ut och det kan göra ont och så men det är sällan man verkligen skadar sig, man kan bli lite snurrig efter en spark i huvudet eller tappa andan. Man kan ju också få någon skada i t.ex. knäet som varar livet ut, men det är ju klart det finns risker i alla sporter. Förutom schack, eller där kan man också bli skadad om motspelaren är en dålig förlorare eller en psykopat som kör in löparen i ögat på en.

Sedan finns det något som heter Tul (mönster på koreanska). Det är olika attack och försvarstekniker som man utför i en bestämd ordning. Det är egentligen en låtsasfight, man slåss mot en imaginär fiende. Det gör man för att man ska lära sig att t.ex. sparka eller blockera bättre, så sparken blir så effektiv så möjligt och blockeringen så att man verkligen klarar att blockera ett baseballträ eller något liknande.

Jag gillar att läsa manga och kolla på Anime. Manga är ett sätt man tecknar på, det är japansk serietidning kan man säga. De säljs i Sverige också men de som säljs i Sverige är inte ”good shit” de brukar vara mer för ”nybörjare” som läser manga. Därför så laddar jag ner det istället, på datorn. Det kostar inget och jag kan få bättre manga än de som säljs i Sverige. De jag laddar hem är visserligen på engelska men det hade varit dåligt om det hade varit på svenska, det skulle ha varit mesigt på svenska (ungdomar nu för tiden tycker engelska är så coolt).

Man lär sig lite engelska också när man läser manga, alla engelskalärare borde ge läxa att läsa manga på engelska, då lär man sig och har roligt (alla engelska lärare då syftar jag mer på Gehn).

Anime är som manga fast film och inte svart-vitt. Där så brukar de prata japanska men med engelsk text.

Anime laddar jag också ner, sch säg inte till någon för jag vet vart du bor annars.

 

 

Min Favoritmat

Jag har många favoriträtter, båda kinesiska och andra länders.

Min absolutakinesiska favorit rätt, än så länge, är risnudlar med soppa och gärna tofu (sojabönsost som vegetarianer brukar äta) i också. Det är soppan som ger smak till risnudlarna så om soppan är god då blir risnudlarna goda och vise versa. I Sverige kan det vara svårt att laga till en god skål med risnudlar, för det är väldigt fattigt med kryddor och ingrediens i Sverige. Det som är bra är att jag kan laga risnudlar, Obs! 10% rabatt just nu ring 031-45 86 93 för att beställa.

Mat från andra länder så gillar jag Pizza, såklart, hamburgare skräpmat med andra ord. Jag gillar spaghetti och köttfärssås och andra pastarätter. När jag tänker efter så har jag ingen favoriträtt som är från Sverige.

 

Speciella ställen jag varit vid

Jag har varit vid Eifeltornet, jag var där när jag åkte till Frankrike under sommaren 2003. Vi åkte buss dit, det tog 23 olidliga timmar på bussen. Det var redan tillräckligt svårt att somna när man satt på det lilla utrymmet på bussen, men så var det en massa vuxna som drack sprit och festade på bussen när man försökte sova.

Sen när vi kom fram så gick vi runt lite i Paris, det jag la märke till mest var att Paris är inte en drömstad som är jätteromantisk och perfekt, det var massa skräp överallt och så fanns det lite uteliggare här och var, jag såg faktiskt en kille utanför en livsmedelsaffär som satt med en spruta i ärmen.

Vi gick aldrig högst upp i Eifeltornet för kön var för lång så vi nöjde oss med så högt man kunde komma med trapporna. Det såg inte så jättehögt ut nerifrån som det gjorde där uppe. Jag visste inte heller att Eifeltornet var så bred och tog så mycket plats, inte heller att den var brun.

Sist jag åkte till Kina var under sommaren 2004. Jag åkte tre dagar innan terminen slutade (var inte orolig jag ansökte ledighetsansökan med Johan och så var det bara städdagen och bad vid näset jag missade). Jag skulle åka till Kina för att hälsa på mormor morfar och alla kusiner och mostrar och morbror och allt vad man kan tänka sig. Men först skulle vi stanna i Peking, för att åka till Kinesiskamuren och Förbjudnastaden, för jag har aldrig varit där även om jag åkt till Kina hmmm….. många gånger i alla fall (har tappat räkningen) så har jag inte varit där någon gång.

Fem minuter innan landningen i Peking så såg det väldig dimmigt ut på marken, man kunde inte se några byggnader eller nåt. Sen helt plötsligt så såg man marken och planet såg ut att vara ca 10-15 meter ovanför marken och tre sekunder efter man såg marken så kände man att  hjulen nuddade marken på landningsbanan. Jag blev väldigt förvånad för nu såg dimman inte så jätte tät ut som den såg ut att vara lite högre upp i luften.

När man gick ut ur planet och in i tunneln som leder in till flygplatsen så kände man genas hur kvavt och extremt varmt det var.

Min morbror jobbar som någon sorts chef i banken så han är väldigt respekterad av många. Han hade redan bett några att orda allt vi behövde som hotell, mat och någon som visade oss runt i Peking och allt var gratis. För banken i Peking betalade för oss. Därför så var det redan några som stod vid flygplatsen och väntade med en skyllt med min mammas namn på för att hämta oss.

Min mamma sa att det var väldigt dimmigt till hon som hämtade oss vid flygplatsen, men hon sa att det inte var dimma det var avgaser. Och då förstod jag varför det var så svårt att andas, man kunde nästan känna avgaserna mellan fingrarna när man knep ihop de, man kunde bara se solen lysa svagt bakom alla avgaser.

Sedan skulle hon köra oss till vårt hotell där vi skulle lämna väskorna, som by the way var ett femstjärnigt hotell, för vi skulle till Kinesiskamuren, vägen till hotellet tog ca en och en halv timme att köra. När vi kom fram till hotellet så var det en kille ,med kläder som såg ut som den tecknade figuren Spirous kläder, och öppnade bildörren och bar in alla våra väskor. Sedan så tog det ytterligare någon timme för att komma fram till Kinesiskamuren.

När vi kom fram till muren så åt vi snabbt i en restaurang innan vi skulle upp till muren, jag märkte också att luften var mycket mycket renare här ute när man inte var inne i stan.

Sedan så gick jag och guiden för att köpa biljetter men kvinnan i biljettkassan trodde först inte på att jag var en student, hon ville att jag skulle betala fullt pris för hon trodde jag inte var någon student eftersom jag hade väldigt långt hår då, och i Kina så hade studenter inte så långt hår. Men till slut gick hon med på det i alla fall.

Vi gick en liten del av muren, den del som var mest känd. Det var väldigt jobbigt att gå så mycket, för det första så var det extremt varmt och för det andra så var gångvägen på muren inte speciellt bra. Det gick trappor som såg ut att gå rakt upp. Man svettades ihjäl jag drack nog minst 6 flaskor vatten. Efter det så åkte vi tillbaka till hotellet för att sova.

 

När jag var liten

Jag intervjuar mamma:

 

Var jag en jobbig jävla skitunge?

 

-          Nej, efter en månad efter födelsen så slutade du gråta, nästan helt och hållet. Du grät inte ens när du slog i dig någonstans och fick ont. Fast det var för att jag sa att det skulle blöda ännu mer om du grät.

 

När började jag prata?

 

-          När du knappt var ett år så hade du börjat prata.

 

När började jag gå?

 

-          När du var ca elva månader så började du gå korta sträckor, men sedan så ramlade du en gång och vågade inte mer, men sen när du var tretton månader gammal så försökte du igen och kunde sedan efter det. Innan så kröp du inte som vanliga barn du gled fram på rumpan, som om du rodde eller något.

 

Gjorde jag något roligt när jag var liten?

 

-          En gång när jag log och sov middag så ville du inte sova, du ville leka själv i vardagsrummet. Sedan så hörde jag någonting så jag blev orolig, så jag gick ut och kollade vad du höll på med. Så stod du på en stol och bredvid skafferiet och höll i en burk, och hade munnen helt fullproppad med någonting. Jag frågade dig va du hade så sa du: whoudgnuhnusnhunfunf. Jag märkte då att du hade munnen fullt med förkylningsmedicin, och jag frågade varför du hade så mycket medicin i munnen och sa till dig och spotta ut det, då sa du att du var förkyld att du hostade och nös. Då var du ca 2 år gammal.

En annan gång i bilen så tog du ner huvudet och lyfte upp rumpan i vädret och satt

 

Då frågade jag varför du gjorde så då sa du att du var bajsenödig och ville inte att det

Skulle komma ut. Här var du 3 år.

 

När slutade jag skita ner mig?

 

-          Du slutade använda blöja när du var knappt 2 år.

 

När kunde jag gå på toa själv?

 

-          Du började gå på toa själv vid 3 årsåldern.

 

Valde jag mina egna kläder?

 

-          När du var fyra så ville du bara ha kläder med Läderlappen (Batman) och stålmannen motiv och liknande

 

Vad gillade jag för tecknade figurer när jag var liten?

 

-          Du gillade Nalle Puh, Teenage Mutant Ninja Turtles, Piff & Puff, långben. Det var vid treårsåldern.

 

Vad gillade jag för leksaker?

 

-          Du ville aldrig ha mjuka leksaker, bara hårda, varje gång du tog ut leksakslådan så slängde du bort alla mjuka leksaker och tog de hårde och lekte med de.

 

När slutade jag supa välling?

 

-          Du slutade vid ca tvåårsåldern.

 

Gick jag på vällingrehabilitering då?

 

-          HAHAHA! *host host* Nej.

 

När slutade jag suga på napp?

 

-          Du väldigt energisk när du va lite så du gillade hoppa runt och stöka, och nappen var som lugnande medel för dig.

 

När började jag äta godis?

 

-          Du började äta godis vid två årsåldern.

 

När började jag borsta tänderna själv?

 

-          När du var 3 år.

 

 

 

Ville jag ha något speciellt när jag var liten?

 

-          Du ville jättegärna ha en vattenskoter, men du visste inte vad det hette så du sa vatten motorcykel.

 

Vad var jag rädd för?

 

-          Du var rädd  för småkryp som larver och sånt för att jag är rädd för de och smittade av mig på dig.

 

Min Familj

Jag har en jobbig, irriterande lillasyster som är 4 år yngre än mig. Hon har svart långt hår, hon är ca 140 cm lång och väger ca 28 kg. Hon är med i en simklubb där de tävlar och skit, hon dansar också. Hon ska börja i Högsboskolan när jag går ut Högsboskolan och ska börja gymnasiet. Hon är duktig i skolan men inte lika duktig som mig *skryt* . Hon kommer ha mycket att leva upp till sen när hon börjar Högsboskolan efter som jag, som är hennes storebror gick där *skryt*.

Min mamma är 44 år gammal. Mamma har tagit hand om mig och min syster sen jag var sju år gammal, ensam. När hon var i Kina så jobbade hon  som kemilärare, men sedan när hon kom till Sverige så fick hon studera igen till undersköterska.

Min farsa är lika gammal som min morsa. Han äger en thai-kinaresturang i Falkenberg. Jag har en halvsyster hos min pappas sida, hon är 8 år gammal. Jag träffar inte dem speciellt ofta.

 

Brev Till En Kompis

Tjena Robel! 08-05-2005

 

Det är kanske lite gay men jag måste skriva ett brev till dig nu för min svenskalärare (ta inte illa upp Anna det är inget personligt, och ge mig inte IG nu) tvingar mig o skriva ett.

 

Det har varit en skön vecka för vi hade bara tredagars skola, för torsdag och fredagen gick bort. Det var Kristi himmelsfärds dag eller något sånt, vad mig beträffar så är det, det ända Jesus är bra för, att ge oss helger från skolan annars kan jag inte komma på nog annat bra.

 

Vi har ett tema nu om 50-90 talet, ganska tråkigt men måste säga att det är roligt för att fjäska för lärarna. Alla är ganska skoltrötta nu så det kan vara lite svårt att tycka att något som har med skolan att göra är roligt. Speciellt efter alla nationellaprov vi har haft. Men på detta tema så jobbar jag med en kille som heter Jimmy Ahlberg, han är rätt schysst och vi har varit kompisar ett tag nu. Jag brukar annars alltid jobba med Oskar men nu jobbar jag men någon annan för omväxlingsskull, lärarna vill också att jag jobbar med någon annan Oskar så det är ett bra sätt och fjäska, skriv ner det i din anteckningsbok så du inte glömmer det. Glöm inte att fråga om de har workat-out eller om de har gått ner i vikt, det är också bra repliker för att få ett MVG.

 

Ha det bra!

 

Andy Luu

Kompisar

När jag gick i ettan så var jag kompis med många som jag nu knappt talar med. I ettan så tänkte folk inte på popularitet, lika mycket. Då kunde man vara kompis med vem som helst utan att bli ”impopulär”. Men nu, när man blivit äldre så blir det som en krig om popularitet i skolan.

Folk törstar efter popularitet, men jag gör ju inte det vad finns det för mening med den? Nu kanske det känns jättebra att vara populär men senare när man blivit äldre och mognare så försvinner denna popularitet.

När det gäller popularitet så var man mognare när man var liten, i alla fall om man törstar efter sådan popularitet som många gör i högstadiet nu för tiden, när man törstar efter popularitet som kan förstöra vänskap.

I ettan så var jag kompis med Oskar såklart, Dennis, Adam, Kevin och Tim det var de som jag brukade vara med mest, det fanns andra som jag också var kompis med men de så var jag lite mer sällan med.

Sedan så blev jag kompis med Svensson när han kom till vår skola 1997. Sedan så blev jag ovän med Dario när vi började i Högsboskolan, sen tyckte vi det var löjligt att bråka så, så vi blev vänner. Sedan så blev jag vän med Jimmy Ahlberg också honom har jag inte varit kompis med så jätte länge. Jag har den senaste tiden varit väldigt mycket med Jimmy och Oskar, för vi är de mest lojala Twistsisterna.

Sedan så har jag en Kompis som bor i Hässleholm. Honom har jag varit kompis med i hela mitt liv, våra mödrar gick i skola tillsammans också sen de var små.
//blev en liten bok :P enjoy your reading :P ciaossu

ingen lust o blogga
2011-01-29 12:57:27 / Allmänt

Orkar inte blogga just nu av nån anledning :O bättre att jag låter bli lite än o tvingar mig till det, då blir det bara tråkigt sen :O men här e iaf en kul grej jag hitta :P btw orange är som comviq i Storbritannien 
/ciaossu

En bra kinesisk låt :P
2011-01-27 14:24:23 / Allmänt


Tjotjo
2011-01-27 11:26:14 / Allmänt

Vaknade o satte mig vid datorn, testade min bandbredd. Verkar som internet leverantören äntligen har fixat min hastighet ^^
Jag har 100 mbits bredband. men mätningen nu visade 95 antagligen för att det är många som använder så blir det svårt att nå 100 exakt. Men iaf på 95 mbit/ sek så tar det ungefär 63 sekunder,asså drygt en minut, tt ladda ner en film på 700mb o drygt en sekund att ladda ner en låt ^^ det bästa är att det kostar bara 68kr per månad i med att jag är student :D
//ciaossu

ingen blogglust
2011-01-27 01:00:32 / Allmänt

Ne haft mkt o göra idag så har inte riktigt haft nån lust o blogga :O  jag hade boken bredvid sängen så jag tog boken o satte mig o plugga direkt i sängen. Tog nån pause o spelade lite gitarr o lagade mat fram mot kvällen. sen runt kl18 åkte jag iväg till träningen o tränade i 2 timmer, kom hem runt kl23 ungefär =/ har inte snackat så mkt med min älskling idag, det e segt =/ hon har haft mkt o göra hon också :O <3
blir mer bloggande imon //ciaossu

Fotbolls spelare klenast i världen?
2011-01-26 01:02:35 / Allmän whine :P

Asså fotbolls spelare måste vara de klenaste människorna i världen xP ramlar ihop för ingenting och ser ut som de ska dö.....

Enjoy, har fått sparkar i huvet utan att lägga mig ner på marken o lipa :P
//Tju Tju

Dagens skratt
2011-01-25 17:48:39 / Allmänt

Kolla på andra kommentaren :P
Pinsam intervju xD

haha //ciaossu

JÄVLA SJUKA MÄNNISKOR!
2011-01-25 14:13:32 / Allmänt

Asså det finns ju så jävla sjuka människor!! kolla detta!! http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8459842.ab
Vafan e de för mamma?!

sen morgon
2011-01-25 13:40:48 / Allmänt

Vaknade sent idag igen :P, kl 11 ungefär, råkade på nått sätt stänga av alarmet :P. Drömde att jag va i Kina med Princess :O vi va på ett spaanläggning som jag vart på innan. Det är massa naturliga varma källor där som man kan bada i o allt är ute i naturen med stigar byggda till källorna förståss ^^ så det är typ ute i skogen där källorna finns. I alla källor finns de massa olika saker som är bra för huden o massa sånt, t.ex. finns det rosenblad i vissa. I mitten av anläggnignen finns en stor bassäng med en bar typ med grästak i mitten. Man kan köpa grillspett dricka o annat smått o gott där ^^ Men iaf så var vi 2 i en av källorna som var doftad med apelsin :P vi var ganska ensamma så vi hade det väldigt trevligt (a) haha <3<3<3
outfit ^^
//Cyaa Later ciaossu

toooooday
2011-01-24 16:19:25 / Allmänt

Sämsta inläggsnamnet aja w/e :P men vaknade tidigt idag thnx to Princess ^^ tidigt e kl halv 9 för mig :P men har inte gjort så mkt annat än o plugga :) ska snart laga lite käk o förebereda mig inför träningen ikväll :) tråkig dag jag vet, men det är alldeles grått o deppigt ute =/
har btw ändrat FB status nu ^^
jaja ska gå o laga mat nu :)

sexställningar :P
2011-01-23 18:38:51 / Sex ;)

den vid 0:23 såg inte så kön ut dock :P "stolen"

BÄSTA FACEBOOK TEAMET!
2011-01-23 16:07:27 / Allmänt

KOLLA DETTA FACEBOOK TEAMET lr FACEBOOK EVENTET kanske jag ska kalla det :P
http://www.facebook.com/event.php?eid=113931985318224
Joina allihop :P
/ciaossu

Dagens skratt
2011-01-23 16:02:54 / Allmänt

Kolla in nörden xP exakt i början och vid 0:19 så ser det ut som nån fiser honom i ansiktet :P

Dagens outfit
2011-01-23 14:30:10 / Kläder/mode

En yukata man fick på spahotellet Yasuragi :) fick den senast jag va där i somras med ^^ aaaahhhh.....det va oförglömlig natt <3<3 ja hade inte tänkt gå ut med den om nån undrade :P
Tagen med webcam så det är sämst bildkvalité :P nyvaken så jag ser ltie trött ut xP
//Au revoire

Att älska <3
2011-01-23 02:05:03 / Allmänt

"Känslan av att älska någon som älskar en tillbaka är ju oslagbar å andra sidan gör det lika mkt ont när denna inte säger "jag älskar dig" tillbaka. "

citat av nån jag inte kommer ihåg namnet på//ciaossu

Middag - done!
2011-01-22 21:06:34 / Mat

Käkat klart! dog nästan för att det var så gott!!! Köttet var perfekt stekt, lite rosa i mitten ^^ o bearnaisesåsen
//ciaossu

Träningen
2011-01-22 18:52:57 / Träning

Gick bra på träningen idag ^^ fast jag märkte att ja hade tappat massa kondition! :( Men hade mkt teknik kvar fortfarande ^^ sparkar fortfarande som ett proffs :P men mina lyftmuskler hade blitt mkt svagare :( aja får träna upp allt igen :P Men började en ny tjej idag som heter Ella, hon var riktigt duktig på sparkar :O de flesta är inte så tekniskt duktiga i sverige :P (alla tänker "han e Kines No shit he know kungfu :P" ) o alla tänker säkert också att jag sitter o knaprar på en riskaka just nu för att jag e kines, guess what?! thats what I'm doing right know while im blogging :P xP haha
Jag hade inte tränat på ett tag när jag tog den bilden, så kunde inte lyfta benet så högt :P
//MAT DAGS CIAOSSU!!

God morgon ^^
2011-01-22 12:57:13 / Allmänt

Blev jävligt sent igår, la mig inte förrän runt kl 4 =/ kolalde på 3 avsnitt av band of brothers :P. Mne ja vakna runt 11:30 så det va inte så farligt sent. Men har messat lite med Princess och hon har varit i Budofitness :D fan jag vill osså dit! :O man känner sig som ett barn i en leksaksaffär där inne ^^. De säljer tränings och kampsportsartiklar. Jag tränar kampsport för de som undra hur man får en sån mage :P närmare bestämt Taekwondo ^^ men det är väl inte så förvånande :P en kines som kan kampsport, det är som i filmen karate kid där han säger "Mom we're in china, everybody knows kung fu" :P. Det som e bra e att jag ska på årets första träning idag ^^ taggar som fan!!
//Ciaossu!

Filmkväll
2011-01-21 22:06:20 / Allmänt

Ska sitta inne o kolla på band of brothers ^^ en miniserie på 10 avsnitt, utnämnd som bästa "film" på IMDB ^^ kommer va så jävla nice :D baserad på verklig händelse från WWII ^^
MASSA POPCORN!! MOVIE TIME!
//Ciaossu

Att tillfredsställa en tjej ^^
2011-01-21 15:02:17 / Sex ;)

Jag har hört, och det är vetenskapligt bevisat, att det krävs 8,6 cm lång och 5,4 cm bred för att tillfredsställa en tjej :OMen det spelar ingen roll om det är Visa eller mastercard :P


Dagens skratt :P credit går till älsklingen dock ^^ Ina my love eriksson <3<3


/ciaossu
OTH
2011-01-21 14:57:33 / Allmänt

Kollat på one tree hill hela morgonen......lr förmiddagen kanske an ska säga :P
Fast det har blitt lite tråkigt sen Lucas o Peyton drog =/
//Ciaossu

God morgon god morgon!
2011-01-21 13:14:24 / Allmänt

Hade ingen skola idag! så sjukt skönt! vaknade o håller på o käkar ett ägg osså macka till frukost ^^ osså kanske någon ballerina kladdkaka också (a). Men jag hittade sån popcornkrydda, som säljs i sf biograferna, i citygross. De som säljs i bigraferna är pytte små men de sålde riktigt stora i citygross.
hade popcorn krydda ägget för de som undrar:P skit gott ^^
Jag vaknade en gång vid 7.30 av sms från den strålande vackra Ina <33 ^^ Men somnade som vanligt om :P
//Ciaossu

Mina brister
2011-01-20 17:20:21 / Allmänt

n människa är perfekt, alla har vi våra brister. Jag är mkt medveten sj om att jag har många brister :P fast det e svårt att själv veta va det är för brister man behöver nån med en mer objektiv syn på en som kan peka ut dessa. Men är det ingen som säger till en så kan man inte rätta till dessa lr hur?


Så ja har sagt till Ina att peka ut mina brister :P hon brukar aldrig säga nått annars, hon håller inne det rädd för att såra mig kanske :O men iaf nu fick ja henne o säga det. O hon tkr att jag är egoistisk lr mer för självsäker o tror att jag är bäst :P hon stör sig mkt på det. Jag sj tror att jag bara försöker vara bättre än andra killar så jag står ut från de, så att hon ska gilla mig mer än de. Men jag kanske inte har tänkt på att om jag gör så kan jag överskugga henne, o det kan få henne att känna att hon inte betyder lika mkt för mig kanske. I processen att få henne att tycka om mig så har jag glömt att jag måste visa att jag tkr om henne med. I början när man är nykära så är allt guld och gröna skogar, men sen när man börjar bråka lite och så kan det kännas väldigt jobbigt. Men jag tror att om man kommer över just detta, med varandras brister och försöker acceptera de samt att man sj försöker ändra de brister man vet att man har så visar det att det man kände i början inte bara var bullshit :P


Jag vet också att jag har en tendens att dra med andra när jag blir sur lr ledsen o göra de sura o ledsna. Men ska försöka bättra mig på den fronten genom o prata om det när jag inte är nöjd med nått :)


Osså en annan väldigt störig grej hos mig är att om nån har fel så kan jag trycka på det som fan, jag måste lära mig att acceptera att nån har sagt förlåt och inte fortsätta trycka på felet.


detta är några av mina fel, men kanske de viktigaste just nu. Ingen människa är perfekt, men man kan sträva efter att bli det för den man älskar ^^ <33<33 Jag hoppas du kan stå ut med mig när jag försöker ändra mina brister, på de viset så kan vi fortsätta skapa underbara minnen tsm <<3<33<3<3


//Ciaossu


Lunchat
2011-01-20 13:48:22 / Mat

Har vart o ätit lunch med Frida och hennes kompis som heter.......hmmm.............vafan..........äsh kommer inte ihåg. Käkade på italiano iaf, så himla gott!
Det är pasta svärdfisk!! jag dog när jag åt den! fick en kulinarisk orgasm! Mat kan nästan vara bättre än sex :P man slipper försöka få maten att klä av sig kläderna o alt annat krångel vid sex, men man får ändå njutningen vid varje tugga xD notera detta gäller bara god mat :P
TILLAGNING
för den som vill testa äta denna rätt utan att pröjsa 150 spänn kan göra den sj hemma :)
de e bara o göra en tomatbaserad med vittvin o vitlök ^^ sen skär man svärdfisken (blåhaj funkar också) i tärningar o steker i kanske 2 min försök o inte steka för mkt då blir svärdfisken torr. men sen häller man lver tomatsåsen på svärdfisken o blandar runt lite och hälle över pastan :) o droppa på lite grön pesto så blir det perfekt ;)
//Ciaossu

Dagens utfit :P
2011-01-20 13:22:12 / Kläder/mode

Jag är mer solbränd än va jag ser ut på bilderna :P dålig webcam i medljus bara ^^
'
Vad är snyggast? dragkedja uppdragen lr nerdragen? :P
//Ciaossu

Special inlägg :P
2011-01-19 23:30:07 / Allmänt

Har bråkat lite med Ina =/ men det är väl naturligt tror jag :O, bråkar man inte lite med varandra så håller man antingen inne allt lr så bryr man sig inte om varandra. Va ja vet så e de friskt att bråka ibland ^^
♥♥ Kära Ina, trots våra bråk så betyder du också otroligt mycket för mig! Du är min favorittjej oavsett ♥♥♥♥
//Lovessu :P

Cool bakgrundsbild
2011-01-19 21:33:26 / Allmänt

en bakgrundsbild som gör att skärmen ser osynlig ut :P
//Ciaossu

Middag
2011-01-19 21:25:13 / Mat

Tack vare badmintonen så brände jag bort lunchen snabbt som fan o blev hungrig ganska snabbt :P bestämde mig för o laga gulaschsoppa till middag ^^
ja skippade paprikan la squash ist :P
Ingredienser

2 stora gula lökar

2-3 msk Norrmejerier Smör

400 g grytbitar av nöt

3-4 vitlöksklyftor

1 1/2 msk paprikapulver

1 tsk kummin

1 tsk mejram

strimlat skal av 1/2 citron

3 msk vetemjöl

1 1/2 liter grönsaksbuljong

3-4 tomater eller 1 burk hela konserverade tomater

1 röd paprika

1 grön paprika

3-4 potatisar

salt

ev tabasco

Tillbehör:

Gräddfil

 

Tillagning:

Skär köttet i tärningar och bryn det i Norrmejerier Smör. Skala dela och skiva löken och låt fräsa med köttet. Pressa i vitlök och tillsätt paprikapulver, kummin, mejram och citronskal. Späd med 1/2 liter av buljongen. Rör om. Strimla tomaterna (eller tillsätt burktomater) och låt det hela sjuda under lock 30-40 min. Skär paprikorna i strimlor och potatisen i skivor. Lägg dem i soppan. Späd med resterande buljong. Red av med mjöl och låt koka ytterligare 15 min. Smaka av med salt och ev ett par stänk tabasco. Servera med en klick Gräddfil.


Ljuga om sex?!
2011-01-19 18:09:34 / Sex ;)

Det finns mkt man kan ljuga om utan att de gör nån större fysisk skada, fast det ska man ändå inte göra för det kan göra psykiskskada, men att ljuga om sex?! Man säger ju bara inte att man aldrig haft oskyddat sex innan.... Har man haft det så ska ju andra man har sex med få veta sånt, speciellt om man har oskyddat sex med de! Hatar när folk ljuger för mig....speciellt när de sen blir sura för att man inte litar till 100% på de...
//ciao-fucking-ssu

Dagens coolaste :O
2011-01-19 16:24:15 / Allmänt

Detta måste va den coolaste stole nånsin :O
undra vart man kan få tag på en sån :P
//Ciaossu

Dagens skratt ^^
2011-01-19 16:20:30 / Allmänt

Här är några lyckliga snögubbar som jag hitta :P
Och tyvärr, jag vet att detta är en hädelse från min sida att säga, ibland kan iphone ha fel :P speciellt stavningskontrollen ^^
haha :P så fel de kan bli ^^
//Ciaossu

God morgon
2011-01-19 11:42:18 / Allmänt

Vaknade runt halv 8 idag från sms av Ina ^^ hon trodde att hon hade förstört en grej o fick panik, så grymt söt ^^ så hon bad mig o ringa, för o lugna ner henne kanske :P men de gick bra till slut iaf :)
hinner inte skriva nått långt inlägg nu får bli senare, jag ska gå o luncha med Frida ^^ och efter det ska jag gå o spela badminton. Updaterar later!
Dagens morgon låt ^^ Ina spelade den igår så o "thinking bout her" meningen är Ina ja tänker på ;)<3<3
//Ciaossu!

Hjälpt Princess
2011-01-18 21:25:31 / Allmänt

Nu har har jag suttit o hjälpt Ina med hennes bloggdesign, skrivit lite koder men kopierat CSS koden, vilket gör det lite enklare :P
Tog lite tid men blev klar hyfsad snabbt iaf ^^ hade nog tagit Ina mkt, MKT! längre tid :P men jag är lite insatt i detta så det är inte så konstigt :P Hon är duktig på massa annat som inte jag är duktig på ^^
nu sa jag laga nått gott o äta ^^
//Ciaossu

*snyft*
2011-01-18 18:10:39 / Allmänt

Ina har PMS lr nått så hon gick ryck på mig o la på telefonen o vägrar svara när ja ringer :( blir lite sur även om hon har PMS....

hoppas att det går över snart :(
Här är nått som kanske gör dig lite gladare ^^  >>GLAD KNAPPEN<<
/ciaossu

Dagen i Bilder ^^
2011-01-18 17:05:33 / Allmänt


Sover ska vakna :P


Frukost :P


Spelar lite gitarr ^^ tränar framförallt på låten Itsumo nandodemo ^^


chatta med Ina ^^ e hon inte sjukt söt?!?! :D <3


hämtat posten och fått mitt mynt ^^ finns typ knappt några mynt från 1995 ^^


de va allt fram till nu, hade tänkt dra ut o springa lite sen osså resten av dan tar ja som den kommer :P
//ciaossu


Spontana sms ^^
2011-01-17 22:36:15 / Allmänt

Man blir alltid glad av att få ett spontant sms av någon man älskar, speciellt när man minst anar det :D se detta scenariot: Man sitter på en föreläsning om revisorsjuridik, som är världens tråkigaste ämne, och tror att man på riktigt ska dö av tråkhet men så vibrerar det plötsligt i fickan o man tar upp telefonen och ser ett meddelande med massa hjärtan i då blir föreläsningen helt plötsligt mkt lättare att utstå ^^ lr har jag fel? :O


Men å andra sidan känns det som att man inte kan skicka för ofta :O för då blir det mer regelbundet o förutsägbart, inte så spontant längre :O


Men sen om man kanske bor en bit ifrån den man älskar och inte kan ses varje dag så kanske det är viktigt med många sms, samtal o skypesamtal för o hålla kontakten bättre.


Detta va bara ett spontaninlägg för o få ut lite av det jag har suttit o reflekterat kring. skulle va kul med några kommentarer o andra reflektioner runt ämnet ^^

Photoshop
2011-01-17 21:19:00 / Allmänt

Finns så mkt kul man kan göra i photosop ett exempel är bilden här :P det är det första bilden jag gjprde med sånna specialeffekter, så den kanske inte är så bra :P men Ina är snygg iaf ^^
För den som vill ha lite snygga bilder att jobba med i PS så finns det här BILDER
Det är väldigt bra kvalité på bilderna vilket gör de lätta att jobba med ;)
//Ciaossu

17 januari tvåtusen.........elva?!?!?!
2011-01-17 19:24:12 / Allmänt

Fan va tiden går snabbt! Blev sent igår, satt uppe o läste en bok :P skulle eg ringa princess men jag hörde inte äns mitt egna alarm, lr ja vakna inte av det iaf :S hade telefonen exakt intill kudden men nope :P
Klippte mig lite idag, luggen framförallt :O den nådde ner till munnen innan :P syns inte så bra på denna bilden kanske men ni får nöjja er ;) orka inte ta en massa bilder för att man ska se bra ut :P
Men iaf jag har börjat kolla på en serie som heter no ordinary family, hyfsad underhållande faktist, men mamman i den serien är ju en sån MILF!! så sjukt snygg (självklart inte snyggare än princess ;) <3<3<3) :O o hon e 39 år gammal
aa det e helt sjukt :S
här e "Dagens Weird" :P sägs vara gjutet från en form av victoria silvstedts rövhål :P
ska fixa mat nu
/ciaossu

Dagen
2011-01-16 21:19:52 / Allmänt

Vakna fett sent idag :S  käkade lunch o spelade gitarr sen, sen spelade jag lite dator spel med nåra kompisar :P
käkade potatismos o franskfiskgratäng
Det är helt sjukt gott, speciellt om man lägger extra citronsaft på crusten på fisken ^^ orkade inte göra sallad o så :P
Under tiden ja spela så fick ja en present av en hemlig beundrare lr nått :P
den här låg utanför min dörr
MMMmmmmm..... apelsinchoklad
Har snackat lite med Ina ^^ det mår man alltid bra av :)
/ciaossu

God morgon/god förmiddag
2011-01-16 14:50:25 / Allmänt

Ja jag vakna nyss typ, hade vart vaken i över 50 timmar igår....o i förrgår :P aa här e jaa ny vaken o i princip naken :P o där e mina gitarrer som ja ska plinga lite på sen ^^
Här är dagens skratt iaf xP
*tryck på längken för o skratta* LÄNKEN:P
Nu måste jag äta frukost
Ja juste ska börja med mina 30 dagar idag :P
//ciaossu

TRÖTT!!
2011-01-15 13:59:28 / Allmänt

Har suttit uppe o dygnat o pluggat inför tentan =/ fyfan va tröttsamt o sitta stilla i 5 timmar sen i skriva en fucking tenta! HATA!!
Men det va synd om princess idag på morgonen också :( hon va tvungen o va i stan kl 9 men så märkte hon att de inte gick några bussar förän kl 8:53 :S hon bad mig ringa så vi pratade en stund, hoppas det hjälpte henne o stressa ner lite :O <3
Men nu e jag trött o hungrig o vill bara döö....
//Ciaossu

Covers av Itsumo nando demo (always with me)
2011-01-14 23:09:02 / Allmänt

Här är en cover av den låten, tjejen som sjunger är hyfsad duktig på att sjunga men suger på gitarr :P men låten är ganska fin ändå ^^ Itsumo nando demo cover
Lyssna på den, den e bra ;)

//ciaossu

HOTAD!!
2011-01-14 16:05:08 / Allmänt

Fick ett paket på posten som jag hämtade idag, gissa va det innehöll?? ETT HOT! 
Haha ne men det va en julkapp från en kompis ^^ det är krokar som man skruvar in i väggen o hänger kläder på :P  Men ja trodde ärligt att de va ett hot från den där halvt efterblivne ninja wannabeen o ja garvade ihjäl mig xP sen hitta ja lappen :P men han har typ hotat mig indirekt innan genom o säga att han ska kasta giftpilar på mig :S licksom wtf?!?!!? hur efterbliven kan man bli? xP  men aja kanske borde tycka synd om honom, som en väldigt fin person har sagt. Han kanske har det svårt drf han e lite efterbliven :P
//Ciaossu!

GOOD MORNING!! köper en femma för 50 kr :P
2011-01-14 14:12:05 / Allmänt

Ne ja vakna inte nu, men orkade inte blogga förut. Ina ville ringa o väcka mig men hon hade tyvärr inga pengar kvar så hon kunde inte ringa o hon skickade ett mess o sa det med massa :( :( <3<3 hon e ju för underbar :D
Men iaf jag hitta ett speciellt mynt ^^ köpte det för 50 kr :P ni kanske tkr att de e lite dumt, men det är nått speciellt med det o Ina vet det ;)
Kommer vara mitt lyckomynt o kommer alltid tänka på Princess när jag ser det <3<3 :)
/ciaossu

Påtal om sommar och Yasuragi
2011-01-14 00:33:13 / Resa

Ja på tal om sommar o Yasuragi (förra inlägget) så har vi pratat lite om hur det ska bli den här sommaren. Förra sommarn så va vi i Yasuragi när älsklingen fyllde år, vi har lust o åka dit igen tror vi ^^ Men vi har lekt med tanken att åka till Frankrike också :D till paris och franska rivieran det blir ju så perfekt! Ina är så duktig på franska så vi kommer klara oss utan problem ^^ på kvällen då hon fyller år så kan jag se oss två sitta och äta på Le Jules Verne tsm (den översta restaurangen på eiffeltornet ^^) på kvällen. Utsikten är helt perfekt över paris och restaurangen har flera stjärnor i michelinguiden så maten kommer vara helt utsökt, o Ina får beställa maten för o träna på sin franska ^^ o den bästa utsikten av allt är ju såklart att ha princess(mitt smeknamn på Ina för er som inte vet :P)  framför mig ^^
Sen ska vi ha hett sex i hotellet hon bodde i senast hon va i paris^^
Men när vi ändå är i Frankrike så kan vi inte missa franska rivieran ;) jag känner några som har en lyxig nybyggd lägenhet där som vi kanske kan låna ^^
Lr hur låter Frankrike alternativet jävligt bra? :D Princess är helt galet kär i paris så det skulle nog va perfekt! O det som är bra är att vi båda verkligen älskar att resa runt i världen! :D
Ja det är va vi har pratat om, men nu måste jag gå och äta något för jag är galet hungrig!
P:S förhoppningsvis så kommer hon kommentera det här inlägget med "JAAAAAAAAAA ÄLSKLING<3<3<3" lr något liknande :P
//Ciaossu!

Sex och svett bra lr dålig kombination?
2011-01-14 00:14:59 / Sex ;)

Pratade lite om sex med Ina, tänkte tillbaks på våra bästa ögonblick :P men vi kom in på att man blir svettig när man har sex, om det är äckligt lr inte :P För nyårsafton så körde vi på ganska hårt o då blev de lite svettigt mellan våra kroppar (a) men vi båda kom fram till att det är ganska hett, iaf när man e svettig pga att sexet är så skönt ^^
men det finns alltid andra åsikter :O va tkr ni? o vrf? alltid kul o höra andras åsikter ^^
Bilden är från yasuragi i somras på Älsklingens födelsedag ^^
//Ciaossu

Äntligen hemma!! SJ DÖÖ
2011-01-13 23:11:47 / Allmänt

ASSÅ SJ!! bytte tåg i gbg o skulle eg vänta i 1,5h men när jag sen äntligen satt på tåget jag skulle med så gick det sönder innan det äns fick komma iväg....
Jag hann dock äta sushi under tiden iaf ^^ denna gången så bytte jag ut omellete biten mot smörfisk ist, så jävla gott!!
aja men nu e jag hemma iaf, snackar i tel med Ina ofc ^^ som alltid så får hon med på bra humör, love u <3<3 :)
dör av hunger måste fixa nått att äta
//ciaossu

God morgon typ några timmar sent :P
2011-01-13 14:07:31 / Allmänt

Ja det blev lite stressigt idag för att ja vakna så sent :O skulle med tåget kl 13:48 ^^
Men idag så missade jag inte det livsviktiga samtalet :P Ina ringde kl halv 9 o ja svarade ^^
Älskar o höra hennes röst på morgonen, även om jag e dödstrött :P
Men nu sitter jag iaf på tåget o bloggar. Kommer nog va dålig update idag. Det suger osså att älsklingen inte har nått batteri kvar på sin tel så vi kan inte snacka =/ aja sånt man får tåla.
Men nu ska jag hitta på nått kul att fördriva tiden med på tåget /ciaossu!

1h samtal ^^
2011-01-13 00:28:21 / Kläder/mode

La exakt på nu efter o snackat i tel men älsklingen Ina i 1 timma nu :P hon skulle eg lägga sig men blev lite mörkrädd så ringde hon, så jävla söt hon e asså :D :D <3<3 Älskar o prata med henne :D man mår så bra o får skratta så mkt då :D. Love you <3<3
Aja men vi kom in på det här med klästil, hon hade svårt att bestämma sig vilken hon skulle ha:P då kom jag med briljanta idén att hon kan ha massa olika ;)
iaf här är en länk till en onlinestore med skor du nog skulle gilla my love ;) kanske hittar du kläder osså :P Det är lite av en asiatisk stil över det mesta ^^ det är en koreansk sida o korea har mkt snygga kläder :)
SKOR OCH KLÄDER
Jag gillar osså många av deras kläder, de har olika märken o märket dangoon har snyggast stil, för er tjejer där ute som har vältränade killar som passar i dessa kläder, kolla in ;) här är ett smakprov ^^
//Ciaossu

Dagen so far - missade livsviktiga samtal, utrymma bygnader, anorektiska bögar och mkt mkt mer :P
2011-01-12 16:40:39 / Allmänt

Vaknade riktigt sent idag, runt 10 men somnade om o sov till 11 :P
Men sötisen Ina ringde idag på morgonen, men sov så tungt så ja hörde inte äns :S
Sorry my love <3<3 Önska att ja hade vaknat, för att höra din änglaröst direkt på morgonen är så perfekt!
Men gick som sagt upp kl 11 efter en sexdröm med Ina O:) drömde att hon red mig på en stol tills båda kom samtidigt^^
Mer får ni inte se :P
Sen gick ja upp o tog en kall dusch o åt frukost. Efter det så åkte vi in till stan för o fixa till incidenten med min superförminskade tröja genom o köpa en ny :P
Åkte till ett köpcenter o kollade H&M där, ja hittade 2 st som va min storlek men det fulaste hände =/ alla deras kassor slutade fungera :S så de va tvungna o utrymma hela butiken =/ ja tror inte på ödet men då kändes det som att det va ödet som inte ville att ja skulle ha den tröjan :P Men vi åkte iaf in till ston o hittade EN! kvar o den va exakt min storlek :D men det kommer säkert hända nått med den osså ska ni se xP
Den högra är den som har krympt för den som inte fatta det :P testade ta på mig den högra en gång o såg ut som en anorektisk bög då :P
Åter igen Vänster:nya  Höget:krympta :P man ser inte äns stickmönstret i den krympta längre, den är så kompakt att man kan använda den som skottsäkerväst om man klarar få på sig den :P
Men nu måste jag börja plugga :O
//ciaossu ;)

R.I.P
2011-01-12 00:43:05 / Allmänt

Fan! morsan lyckades krympa mig favorit tröja till en docktröja :(
Det är samma tröja som jag hade på mig på nyårshelgen med Ina :O
Men nu ska den begravas R.I.P
Lite svårt att se på bilden, men den är typ dubbelt så liten som innen :S
//ciaosuhuhuhu :'(

Ett klipp? ja tack :P
2011-01-11 17:47:47 / Allmänt

Här är ett klipp från nyårshelgen 2010/2011 då ja va med Ina haha ^^

VIDEON

Detta är hämnd för att hon visa upp min blogg för folk i hennes skola :P But I love her anyway<3 ;) hoppas hon känner samma sak efter detta så inte kyssen på bilden blir min sista :P
Sry honey i kärlek så e allt tillåtet :P
//Ciaossu

30 dagar!
2011-01-11 17:45:30 / Om mig

Fått lite inspiration av älsklingen min :P snodde en lista från hennes blogg :P
Teman för 30 dagar framåt ^^
Här är ett klipp från nyårshelgen 2010/2011 då ja va med Ina haha ^^
<div style="text-align: left;"><strong style="color: #666666; "><a style="color: #666666;" title="VIDEON" href="http://h1.ripway.com/Teranze/index.php" target="_blank">VIDEON </a></strong></div>
<div style="text-align: left;">Detta är hämnd för att hon visa upp min blogg för folk i hennes skola :P But I love her anyway&lt;3 ;) hoppas hon känner samma sak efter detta så inte kyssen på bilden blir min sista :P</div>
<div style="text-align: left;">Sry honey i kärlek så e allt tillåtet :P</div>
<div style="text-align: left;"><img src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2438874/images/2011/dscn1785_126754401.jpg" alt="" /></div>
<div style="text-align: left;">//Ciaossu</div>
Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Om de bloggarna jag läser
Dag 3 – Mina föräldrar
Dag 4 – Det här åt jag idag
Dag 5 - Betydelsefulla låtar
Dag 6 - Något jag hatar
Dag 7 - Min bästa vän 
Dag 8 - Saker jag inte klarar mig utan
Dag 9 - 7 Saker som ni kanske inte visste om mig
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Något som betyder mycket för mig
Dag 14 – En bild på mig förra året och en från idag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Något jag älskar
Dag 17 – Någon som betyder mycket för mig
Dag 18 – Vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Något jag längtar till
Dag 21 – Min hiss/diss lista
Dag 22 – Favorit sak
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Min första kyss
Dag 25 – Mina favorit artister/andra kända personer 
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Detta vill jag just nu
Dag 30 – Den här veckan

Börjar imon lr nått pallar inte idag :P

//ciaossu

Kan man ha tråkigare dag?
2011-01-11 14:44:54 / Allmänt

Finns bara ett ord för denna dag, PLUGG!!!
men visst ska jag smita ifrån lite ibland för o försöka liva upp dagen lite ^^
Håller på att lära mig en låt på gitarr, Itsumo Nandodemo heter den ^^ japansk låt, betyder "always with me" lr nått.
Det är min o Inas låt och "always with me" vårt citat ^^

Har kommit igenom kanske 1/5 av låten :P lägger upp ett klipp när jag har fått det någorlunda flytande ;)
//ciaossu

Saknad<3
2011-01-10 20:19:35 / Allmänt

Ina har varit så upptagen idag, har inte kunnat messa lr prata så mkt :( Saknar henne väldigt mkt, brukar kolla på alla bilder jag har av henne då ^^ Tänker hela tiden på henne, va hon gör, va hon är, om hon mår bra. Önska att ja kunde läsa hennes tankar ibland:O
E hon inte vacker? :D :D tagen på nyårsafton tror jag

Gått med i bloglovin
2011-01-10 20:01:26 / Allmänt

Följ min blogg med bloglovin

what to do 2 day
2011-01-10 13:50:47 / Allmänt

Va ska man säga, har en jävligt tråkig dag idag. blev väckt av morsan när hon slängde massa färdig tvättade kläder på mig som  jag skulle vika o stoppa ner i resväskan. Det lät ungerfär såhär när hon skulle väcka mig:
Mamma: andy vakna nu
jag:ZZZZZzzzzzz.....
Mamma: Andy Vakna nu
jag:......mhmhmhmhmhm.....
Mamma: ANDY VAKNA NU *hdung* (hon kastar en klädhög på mig)
jag: jaaaaaa
Mamma: VAKNA NU!!!!!!!
jag: JAAAAAAAAAAAAAA!!!!........ZZZZzzz.......
Mamma: VAKNA! *swish* (drar av täcket)
jag: VAFAN GÖR DU?!?!?! DET ÄR FAN KALLT!!! ÖÖÖÖHHHHH!!!!! *stiger upp*
lite så låter det varje morgon :P
sen gick jag upp o åt frukost, tände en brasa för o värma upp huset lite, messa med älsklingen, tittat på TV, spelat hitarr och nu sitter jag här o skriver detta.
Agenda
  1. PLUGGA!!
  2. lite gitarr under pauserna
  3. Designa bloggen lite, det va länge sen jag skrev html resp CSS koder så kommer ta lite tid att sätta mig in i det igen
  4. vette fan va jag ska göra mer
  5. JO! jag ska sitta o sakna Ina så mkt o hoppas på att hon messar snart <3 :P
kanske lägger upp nått jag spelar sen om jag får ihop nått bra :P
//ciaossu

JAAG :)
2011-01-09 21:44:08 / Allmänt

Jag var ju i gymmet idag ^^ o pga att jag har så lite underhudsfett så blir jag ganska deffad efter jag tränat även om jag inte har så mkt muskler som jag hade innan :P
men iaf så såg det ut såhär(bilden är tagen efter det att jag kommit hem så det syntes mer närjag va i gymmet):
Det som är kul är att jag har gått upp typ 2 kg nu under jullovet :P
min nuvarande vikt

PS. tänker på min älskling Ina så himla mkt <3<3 önska att jag va med henne nu <3<3
ska äta nu //Ciaossu

CHEESECAKE!
2011-01-09 20:03:33 / Allmänt

Bakade en cheese cake o åt den med hallon, fyfan va gott det va!!
Så såg den ut innan jag ställde in den i ugnen
Så här såg den ut inann vi åt den^^ åt hela :P
//ciaossu

Dagens Agenda
2011-01-09 13:46:56 / Allmänt

Klar med frukosten ^^ käkade nudelsoppa med havets läckerheter i :P
Agenda
  1. Frukost
  2. Dra till gymmet o försöka få tillbaka lite muskler ^^ är inte så jävla fit just nu som ni ser på bilden längre ned :P tvättbrädan har typ tynnat bort =/
  3. PLUGG HELA JÄVLA DAN SEN!!
  4. kan slänga in spela lite gitarr osså :P
thats it tror jag, kommer förmodligen handla lite mat osså dock xP
//Ciaossu

Nyvaken
2011-01-09 13:00:11 / Allmänt

Vaknade för en liten stund sen, blev så sent igår. Tänkte direkt på My love och fick direkt in några ord i huvet som jag skrev ner ^^ blev typ en dikt på engelska :O lite gayt men men ^^
Ne nu e de dags o äta lite frukost // Ciaossu ;)

Igår kväll var det MAT!
2011-01-09 12:53:24 / Allmänt

Vi hade främmande igår kväll. Mamma lagade huo guo lr hot pot på engelska^^ man har en gryta i mitten av bordet med en kokande buljong, sen har man massa! rå mat runt omkring t.ex. massa kött, grönsaker fisk etc. Sen e de bara o slänga i det man vill äta och vänta i 30 sec kanske så kan man ta upp det och doppa i en speciell sås gjord av soja och lite annat. Det är så sjukt gott!
De främmande va mamma och hennes killes vänner :P men de är riktigt trevliga och alla de har rest runt så mkt i världen så man kan prata om alla länder de varit i :D
Va fett jobbigt att inte kunna messa Ina dock :O <3<3

Tjej problem - Jag för avundsjuk?
2011-01-08 18:10:16 / Allmänt

Ska inte gå in på detaljer på exakt va som har hänt men ungefär nått sånt här va det:
Tjejen jag älskar umgås med en idiot som tror att han är en ninja (ja på riktigt) sen så köper han massa grejer till henne som om han va hennes kille :S. Då blir jag avundsjuk, jag kunde trösta mig sj med att jag också köpt vad jag anser vara fina grejer till henne, men så kom dödsstöten: hon säger att han köper mer grejer till henne vid ett enda tillfälla än vad jag nånsin har gjort.... Är jag verkligen överdrivet avundsjuk när hon söker hos en annan kille det jag inte har just nu? jag anser inte det.
Så vi har snackat fram och tbx och hon tkr inte att hon har gjort nått fel o jag vill inte att hon träffar psykfallet mer, är det verkligen så fel av mig? hon sårar mig som fan och trampar på min värdighet när hon tar emot massa presenter från nån snubbe som inte har alla hästarna i stallet :( men va ska jag göra? älskar henner mer än allt.
Jag vet att jag kunde hanterat det mkt bättre o inte varit så arg när vi pratade om det det säger jag förlåt för.
Men är jag verkligen för avundsjuk?

Ny blogg!
2011-01-08 17:55:31 / Allmänt

Ciaossu! startar en blogg för o kunna skriva av mig lite o få ut lite av allt som man håller inne som kille :P och för o visa upp min vardag som inte alltid är guld och gröna skogar :P
blev inspirerad av min vackra lilla älskling Ina<3 (höger i bilden :P obviously). Vet inte om hon känner så för mig just nu, kan skriva va som har hänt i ett nytt inlägg snart // until then ciaossu! ;)

Välkommen till min nya blogg!
2011-01-08 13:41:46 / Allmänt


Om

Min profilbild

bloglovin
Personligt
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Pinga Frisim

bloggping
RSS 2.0